Egyedi póló méhészeknek

Ha Ön méhész és szeretne egyedi pólót készítettni akkor a lehető legjobb helyen jár. Szeretne egyedi pólót nyomtatni saját magának? Vagy egy méhész barátját, ismerősét szertné meglepni, egy kíválló minőségű egyedi póló ajándékkal?

Milyen egyedi poló érdekli pontosan? Női póló vagy férfi póló?

Fontos a póló színe?

Térjünk a pólók árára! Mennyibe kerül egy egyedileg nyomtatótt méhészeknek készült kíválló minűségű pamut póló? Az egyedileg nyomtatott pólók árait megtatálja itt >>>

Méhészeknek készült pólóink mind kiválló minőségi anyagból (100% pamut) készülnek egyedi mintával, amit a választott polóra nyomtatunk. A megrendelt pólót pár órán belül le is gyártjuk és 1-2 napon belűl postára is adjuk.

Méhészeknek az alábbi póló mintákat ajánljuk. A lenti egyedi póló grafikákra kattintva, a póló szinét és méretét kiválasztva már láthatóvá válik a póló tervező. Ha tetszik az eredmény, akkor már meg is rendelhet.

Sok méhész saját grafikát, saját fényképet szeretne a pólóra nyomtatni.  Vagy egy névreszóló emléket, idézetet… Nálunk ez sem akadály. Erre a linkre kattitva, megrendelheti és feltöltheti a kivánt mintát, amit szeretne a pólóra nyomtatni.

 

 

 

[wookommerce cimke: méhész]