Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Üzletszabályzat

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek, Üzletszabályzat

polorengeteg.hu webáruházban történt megrendelésének leadásával Ön az polorengeteg.hu vásárlója lesz.Továbbá kijelenti,hogy elolvasta és elfogadta a polorengeteg.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési és üzletszabályzatának minden pontjával egyetért!

Amennyiben az üzletszabályzat bármely pontjával nem ért egyet a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatai:

  • Cégnév: Beke Zoltán E.V.
  • Székhely: 8700,Marcali Kert utca 2.
  • Adószám: 75388261-1-34
  • Nyilv.tart.szám:32794310
  • Bankszámla szám:K&H Bank Zrt.    10403947-50526788-56841009
  • Elérhetőség: info@polorengeteg.hu
  • Telefon: +3630 754 6553

Szerződés tárgya és a szolgáltatások köre

Szerződés tárgya a polorengeteg.hu Webshop internetes áruházban található termékek összessége.A termékek tulajdonságait ,jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon találhatja meg.

A megjelenített termékek online vagy személyesen rendelhetőek meg.

Vásárlási feltételek

  Regisztráció

Az áruházban történő vásárlásnak nem feltétele a regisztráció, de a következő rendelések alkalmával megkönnyíti dolgát annyiban, hogy az adatait nem kell újra kitölteni.

A polorengeteg.hu mint üzemeltető nem vállal felelősséget az elírt, tévesen megadott adatokból keletkezett hibás teljesítésért.

Fizetési módok és számlázás

A megrendelő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét banki utalással a megrendelés feladásakor teljesíti.Készpénzes fizetésre csak az átvételi pontokon van lehetőség. Banki átutalás esetén kizárólag a vételár beérkezését követően tudjuk a megrendelést visszaigazolni. A megrendelt termék hiánytalan megfizetéséig a polorengeteg.hu tulajdonát képezi!

A feltüntetett árak bruttó árak , 0%-os adót tarlalmaznak és forintban(HUF) értendők!

Számlázás

polorengeteg.hu webáruház papír alapú  számlát állít ki. A számlát a kiszállított csomagban találja a vásárló.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-tól 15:30-ig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden rendelés esetén e-mailben visszaigazolást küld.

Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll,amennyiben olyan termékre lenne szüksége ,amely nem talál kínálatunkban,kérem jelezze elérhetőségünkre:info@polorengeteg.hu

Szállítás

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti.
A csomagok kézbesítését munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban a GLS futárszolgálat végzi. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet is megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén a visszaszállítás költségét nem számítjuk fel.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a polorengeteg.hu köteles a kifizetett termék vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik! A termék visszaszállításának a költsége a vevőt terheli!

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül élhet elállási jogával!

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A termék visszaküldésével felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a nem vonatkozik a garancia. Továbbá a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

Az üzemeltető a megrendelő adatait a szerződés teljesítése és szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása céljából tárolja.

A megrendeli termék kiszállítása céljából az üzemeltető a következő adatokat bocsájtja a kiszállító futárszolgálat részére:cég név, átvevő neve, teljes szállítási cím, megrendelés ideje, megrendelésszám, megrendelés összege szállítási díjjal együtt, megrendelő egyéb elérhetősége,telefonszáma. A kiszállítást végző futárszolgálat köteles ezen adatokat bizalmasan kezelni és a kiszállítás után az üzemeltető részére visszaszolgáltatni vagy megsemmisíteni .

A megrendelő adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.